EL MAMMA

EL MAMMA Steakhouse Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3031 beoordelingen
21 okt 2021 om 21:48 Sparibs waren erg lekker Shoarma ook Patat helaas taai en koud En 1 patat te weinig gekregen waar je wel voor betaald
20 okt 2021 om 21:31 tot op heden altijd prima verzorg in alle opzichten
19 okt 2021 om 14:08 Eten is goed. Bezorging is snel. Het enige jammeren is dat als je een pita kaas gezond besteld je alleen een pita kaas krijgt. Maar wel voor de gezond betaald. En dat is me niet 1x gebeurd maar al 3x.
18 okt 2021 om 8:28 Lamsshoarma besteld, maar kreeg varkensvlees. Taai, zout en vet. Niet erg lekker. Bezorging was wel snel.
17 okt 2021 om 9:38 Kapsalon lam, toch rund gekregen. Taai, droog en ik kreeg alleen vlees, friet en kaas. Niet te eten. De Turkse pizza was iets lekkerder..
16 okt 2021 om 1:23 Aangegeven tijd was een uur.. De bezorger was er al binnen 20 minuten.. beter had niet gekund. En het heeft gesmaakt !!
15 okt 2021 om 19:16 Bizar snelle bezorging, ik begrijp dat dit niet altijd mogelijk is mischien. Maar ik oprecht verbaast. En zoals altijd de kip shoarma ontzettend lekker. Dank jullie wel.
14 okt 2021 om 17:11 Zeker een aanrader! Ik bestel hier vaak. Bezorging is ook echt top. Ze zijn supersnel!
13 okt 2021 om 20:03 eten was heerlijk en de hoeveelheid was top alleen was het niet echt warm en de patat wad te hard gebakken en de knoflooksaus is iets te dun
11 okt 2021 om 15:09 De lange wachttijd (het is druk om die tijd) meer dan waard. Zowel de hamburger als de spareribs maaltijd waren zeer royaal en smaakten goed. Ontvingen 1x patat en 1x gebakken aardappelschijfjes. Patat verwacht maar beide waren prima en lekker. Uitmuntend
10 okt 2021 om 21:36 Eerdere posotieve ervaringen na het stappen, maar dit viel tegen. Bezorging duurde wat langer, maar het eten stelde teleur. De "king-sized" broodjes waren de kleinste pita ooit gezien; de spareribs daarentegen was een enorme berg maar van matige
10 okt 2021 om 21:03 Na 1,5 uur wachten waren de aardappel schuiven net karton en de taaie vlees die niet te kauwen was zonde voor mijn 25 euro!